Tierra Brasil 100% Arabika

Slatka kafa arome karamele i lešnika

PREMIUM BLEND

Sastajanje Dve kafe

Vrhunska mešavina kafe, ova meka, prirodna Arabica sa laganim telom dolazi sa plantaža Lambari i Cereja Passita. Bere se kada je zrno kafe malo prezrelo kako bi šoljicu obogatili aromama meda, keksom i mlečnom čokoladom. Kombinacija ove dve sorte stvara slatki espresso, intenzivnog tela i nagoveštaja karamele i lešnika. Pečenje je dugo, delikatno zahvaljujući tradicionalnoj metodi bubnja koja čuva mirise i garantuje dugotrajni ukus.

Četiri razloga da izaberete Tierra

Održivost

Lavazza ¡TIERRA! rezultat je etičke posvećenosti Lavazza održivosti, u saradnji sa Rainforest Alliance, nevladinom organizacijom koja promoviše prava i dobrobit farmera, sertifikujući farme koje moraju ispratiti stroge socijalne i ekološke standarde.

Kvalitet

Odabir Lavazze ¡TIERRA! Kafe znači da možete garantovati vrhunski proizvod zahvaljujući poreklu mešavine, njenoj pripremi, pažljivoj odabranim zrnima kafe i savršeno izbalansirano prženje zrna kafe spolja i iznutra

Ponuda

Lavazza ¡TIERRA! blend je dostupan u Espresso, Filter i Blue kapsulama, kako bi zadovoljila sve ukuse u bilo koje doba dana za prave uživaoce.

Multietnička pripadnost

Lavazza – Tierra! projekat je sarađivao s nekoliko zajednica malih proizvođača iz Etiopije, Vijetnama, Brazila, Indije, Perua, Hondurasa i Kolumbije.

A superior blend, from the meeting of Lambari and Cereja Apassita

100% Arabica

SASTAV

Brazil

POREKLO

Gattinara, Italija

PRŽENO

PROFIL I PRŽENJE

Delikatno srednje pržena kafa

Arome

Karamela

Lešnik

Med

Prženje

Delikatno

Priča održivosti iz svake šolje

¡Tierra! Brasile sadrži kafe iz Lambari i Minas Gerais regija, de Lavazza podržava male zajendice proizvođača, pomažući im da usvoje tehnike uzgajanja kako bi poboljšali kvalitet kafe i kako bi uticali na klimatske promene.

80% od održive agrikulture

¡Tierra! Brasile je kafa koja je 80% sa Rainforest Alliance sertifikovanih farmi.