Priča o održivosti iz svake šolje.

¡Tierra! je mešavina održivog kvaliteta kafe posvećena profesionalnim baristima.

Svaki ¡Tierra! Blend sadrži kafe sa teritorija i zajednica uključenih u projekte društvene odgovornosti, koji promoviše i upravlja Fondazione Lavazza.

¡Tierra! kafe su sinonim izvrsnosti i održivosti kroz ceo lanac snabdevanja: Rainforest Alliance Certified ™, pažljivo odabran i pečena kako bi vam doneo jedinstveno iskustvo ukusa porekla kafe.

¡Tierra! Blends

Tierra Colombia 100% Arabika

Aromatična i slatka sa blagim citrusnim ukusima i punog tela. Tropsko voće u kombinaciji lajma i cveta jasmina, sa slatkim afterukusom likera. Prženje je dugo i delikatno u tradicionalnim bubnjevima koje zadržavaju aromu i obećavaju dugotrajan ukus.

Tierra Brasil 100% Arabika

Vrhunska mešavina kafe, ova meka, prirodna Arabica sa laganim telom dolazi sa plantaža Lambari i Cereja Passita. Bere se kada je zrno kafe malo prezrelo kako bi šoljicu obogatili aromama meda, keksom i mlečnom čokoladom. Kombinacija ove dve sorte stvara slatki espresso, intenzivnog tela i nagoveštaja karamele i lešnika. Pečenje je dugo i delikatno zahvaljujući tradicionalnoj metodi bubnja koja čuva mirise i garantuje dugotrajni ukus.

Tierra Selection 100% Arabika

Vešt izbor i kombinacija najboljih izvora stvara jedinstven spoj koji spaja slatke note sa nežnim aromama svežeg cveća i voća praćenih tragovima čokolade. Ovo stvara savršenu kombinaciju između arome i ukusa. Pečenje je podešeno tako da bi se poboljšale aromatične karakteristike mešavine, a sprovode se provere kako bi se garantovao isti izvanredan kvalitet 365 dana u godini.

Tierra Brasil Blend

Vrhunska mešavina brazilske Arabike i „Conillona“ – oprane Robuste – koja daje espresso sa intenzivnim profilom i profinjenim ukusom. Mešavinu karakterišu blagi nagoveštaji koji obuzimaju nepce savršenom ravnotežom slatkoće, kakaa i lešnika. Pečenje je dugo i nežno, zahvaljujući tradicionalnoj metodi bubnja koja čuva mirise i garantuje dugotrajni ukus.